Wat is tafeltje-dek-je?

Tafeltje-dek-je is een door ons aangeboden service, waarbij u een warme maaltijd krijgt thuis bezorgt. Waar andere bedrijven een keuzelijst aanbieden, is dit bij ons niet zo. Wij zorgen voor een gevarieerde en gezonde maaltijd die elke dag weer anders is. In ons gevarieerde menu krijgt u naast aardappelen, groente en vlees/vis ook andere maaltijden zoals; pasta’s, rijst, pannenkoeken en seizoensgebonden maaltijden als diverse stampotten en bijvoorbeeld erwtensoep met roggebrood en spek of bruine bonen met spek.
Wel kunt u kiezen of u bij uw maaltijd een toetje wilt of niet.
Wij koken enkel met verse producten van goede kwaliteit!

Wat als ik producten niet lekker vindt?

Mocht u bepaalde producten niet lusten of achteraf niet lekker vinden dan kunt u dit aangeven. Wij houden hier rekening mee en passen ons aan!

Voor wie is tafeltje-dek-je?

Wij bieden onze tafeltje-dek-je service aan personen aan die in de volgende dorpen wonen: Elsloo, Makkinga, Boijl, Zandhuizen en Zorgvlied. Deze service is voor jong en oud!
Heeft u een bedrijf en wilt u ook gebruik maken van deze service? Dat kan! 

Op welke dagen  en tijden kan ik tafeltje-dek-je bestellen?

U kunt zelf aangeven op welke dagen u maaltijden wilt ontvangen. Wij bieden elke dag van de week onze service aan. Daarnaast kunt u zelf kiezen op welk dagdeel u de maaltijd wilt ontvangen. Met uitzondering van maandagen kunt u ervoor kiezen om de maaltijd in de middag (rond 12.00 uur) of in de avond (rond 17.00 uur) te ontvangen. Op maandagen bezorgen wij alleen maaltijden in de avond.

Ben ik verplicht om voor een minimaal aantal dagen tafeltje-dek-je te bestellen?

U bent niet verplicht om voor een minimaal aantal dagen tafeltje-dek-je te bestellen. U bepaald zelf wanneer en op welke dagen u gebruik wilt maken van onze service en wanneer u wilt stoppen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
Heeft u een dag dat u (onverwachts) geen maaltijd hoeft dan is dit ook geen probleem! Krijgt u bezoek en wilt u één of meerdere maaltijden extra bestellen, dan kan dit. Wel stellen wij het erg op prijs als u minimaal 1 uur voor dat wij de maaltijd bezorgen laat weten als u die dag geen of juist extra maaltijd(en) wilt. 

Speciale dieet?

Heeft u een speciaal dieet dan houden wij hier rekening mee. Bent u bijvoorbeeld vegetariër, dan koken wij speciaal voor u maaltijden met vleesvervangers. Heeft u een dieet waarin u bijvoorbeeld geen zout mag? Ook dit is geen probleem. Wij houden hier rekening mee. Speciaal voor u koken wij dan een maaltijd zonder zout.
Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw dieet, zodat u een verantwoord en lekkere maaltijd kunt eten!

Wat zijn de kosten?

Voor maaltijden zonder een toetje vragen wij € 6,50 per maaltijd.
Voor maaltijden met een toetje vragen wij € 7,00 per maaltijd.
Aan het begin van elke maand krijgt u de factuur van de maaltijden die u in de vorige maand heeft genuttigd.
Mochten de prijzen veranderen dan krijgt u hier als klant tijdig bericht van.


 

 

 

 

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK