Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in ons bedrijf.
Om dit te kunnen bereiken zijn wij van vele gemakken voorzien.

Nieuwe aanpassingen

Wij hebben onlangs de toegang tot ons bedrijf verbeterd, door het aanleggen van bredere wandelgangen en hebben wij speciale oprijbare platen aangeschaft zodat drempels geen drempels meer zijn! Dit alles om ook onze minder valide klanten zich op hun gemak te laten voelen.
Daarnaast hebben wij een oplaadpunt aangemaakt voor electrische fietsen, zodat deze kunnen opladen tijdens uw bezoek aan ons.
Een nieuw terras seizoen vraagt soms om nieuwe terrasmeubels. Daarom hebben wij twee nieuwe, comfortabele picknickbanken aangeschaft. 

Uiteten met uw kind(eren)? Graag!

Wij beschikken over twee kinderstoelen voor de allerkleinsten. Daarnaast beschikken wij in het café over een plek waar de kinderen veilig kunnen spelen. Er is een speciale tafel op een kindvriendelijke hoogte, voorzien van vele leuke dingen zoals kleurboeken, poppen, bouwstenen en meer. De speelhoek is goed overzichtelijk en controleerbaar, zodat u en uw kind(eren) volop kunnen genieten van jullie etentje.

Uw viervoeter meenemen? Ook dat mag!  

Uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom, zowel binnen in het café als buiten op het terras.
Het enige wat wij vragen is dat u de hond aangelijnt houdt en dat de hond (kind!)vriendelijk is. Dit om onnodige ongelukken te voorkomen!
Op het terras is een hondenbar. Deze wordt regelmatig schoongemaakt en voorzien van vers water. Mocht u binnen willen zitten, dan kunt u ons personeel vragen om een bakje water voor de hond. Hier wordt uiteraard geen meerprijs voor gerekend.

 

 

 

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK